13. okt, 2016

Veranderen, Verbinden, Vertrouwen

Uit mijn comfort-zone! Vanachter mijn PC is het echt wel heel comfortabel om jullie mee te nemen in mijn verhalen, inzichten en ervaringen. Om het nu face to face te gaan doen is toch wel een beetje spannend. De inspiratieworkshops staan gepland en daarmee stap ik uit mijn comfort-zone en in mijn droom. Aan alles voel ik dat ik niets liever wil dan jullie inspireren en laten ervaren van alles wat allang aanwezig is! Niets liever wil ik je een spiegel bieden om jezelf op een andere manier te zien. Mijn inspiratieworkshops gaan ook over het herinneren van alles wat jezelf al weet. In de hoop dat je daarmee jezelf inspireert om de beste versie van jezelf te kunnen zijn. De inspiratieworkshops zijn zo opgezet dat je in een zeer korte tijd (3 uur) een ervaring krijgt waarmee jezelf verder kunt, als je daar tenminste voor kiest. De keuze is ten alle tijden aan jou!

 

Gelukkig heb ik deze workshops in verschillende vormen bij verschillende opdrachtgevers al mogen geven, daar was ik al bekend en daarom ook redelijk vertrouwd. De meeste wisten vooraf ook wel wat ze konden verwachten omdat ze het mij zo vaak zien doen. De ervaringen hebben mij ook doen inzien hoe krachtig is en wat mijn bijdrage daarin kan zijn. Hoeveel energie het geeft wanneer je met een aantal mensen de verbinding onder de waterlijn aangaat en daarmee vertrouwen creëert en de mogelijkheid om te veranderen. Het is echt super gaaf. Al is het niet mijn opzet om mensen te veranderen, want wie ben ik om dat te bepalen, wel om mensen bewust te maken van de keuzes die ze hebben en hoe ze daar mee om kunnen gaan. De meest opvallende reacties die ik terug heb gekregen tot nu toe: “het is helemaal niet zweverig”, “het is echt heel praktisch”, “wat apart dat er zo snel iets gebeurd”. En na wat langere tijd “ik heb er echt veel aan gehad”, “het is best lastig als je je bewust bent van je keuzes”

 

Als je me echt zou kennen zou je weten dat ik niets liever doe dan mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Om te ontdekken wat er mogelijk is, om de ruimte te creëren om oude patronen te doorbreken of om patronen te ontdekken. Dat de keuzen die jij maakt invloed heeft op je omgeving en dat door de keuzes die jij maakt je de wereld om je heen verandert. Wanneer ik dit zo schrijf kan ik me voorstellen dat het misschien wat zweverig overkomt en misschien is dat het ook wel. En als het voor jou als heel zweverig overkomt daag ik je uit om deze ervaring met mij aan te gaan, want ik beloof je dat je gaat zweven en niet omdat ik het je vertel dat je het moet doen, maar dat je de ervaring krijgt om het een keer te doen.

 

Ik probeer heel hard om jullie niet te overtuigen, want dat is niet waarin ik geloof. Ik spreek alleen de wens uit dat ik jullie mag inspireren en dat ik jullie binnenkort mag ontmoeten op een van mijn inspiratieworkshops in Amsterdam (info: www.vrleiderschap.info). En als deze blogs voor nu voldoende zijn dan is dat ook goed. Ik kan alleen niet wachten om je te zien en te ervaren.

 

Kus en Knuffel,

Monique